Megbízható tudás és tapasztalat az Ön informatikai igényeihez

Cégünk már 2009 óta áll a lakosság, cégek és intézmények rendelkezésére. Fő tevékenységünk az informatikai eszközök tervezése, kivitelezése és érétékesítése, valamint oktatási tevékenység.

1. Értékesítés

Egyedi számítógépes rendszereket tervezünk, állítunk össze különleges, egyedi igények szerint. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren.

Amennyiben speciális feladatra akar PC-t használni, segíteni tudunk annak összeállításában.

Ilyen speciális feladatok lehetnek:
  • videórögzítésre és vágásra specializált gépek 
  • Speciális grafikus fejlesztésre összeállított gépek,
  • Gamer PC-k
  • bármilyen ötlete van, mi megvalósítjuk!

2. Oktatás

Cégünk kisebbségi tulajdonosa a SZÁLÉZI Ágazati Képzési Központnak (továbbiakban ÁKK). Ennek keretében és önállóan is részt veszünk szakképzésben tanuló diákok duális szakmai oktatásában. Cégünk a szakmai oktatáson túl több nagy informatikai piaci szereplővel is kapcsolatban van, akikhez szakmai gyakorlatra helyezzük ki diákjainkat munkaviszony keretében.

Oktatási tevékenységünkről bővebben:

A duális képzést 2020-ban vezette be az oktatási kormányzat. Lényege, hogy a szakképzésben tanuló diákok megismerkedjenek még a képzés ideje alatt a munka világával. Ennek érdekében az állam finanszírozza a diákok cégeknél folyó munkáját. Ebből az következik hogy a cégek, akik fogadnak ilyen diákokat „ingyen” munkaerőhöz jutnak, mert nem ők fizetik a munkájukat. Ellenben betaníthatják őket saját profiljuknak megfelelően, és a képzés elvégzése után, akár végleges munkaszerződéssel maguknál is tarthatják a fiatal munkavállalókat. Az adminisztrációs terhek az ÁKK-t terhelik. Így a cégek valóban a fitalok mentorálására tudnak koncentrálni.

Jelenleg mintegy 12 céggel vagyunk több éve partneri kapcsolatban. A visszajelzések alapján nagyon tetszik versenypiaci partnereinknek ez a konstrukció.
Két szakmában közvetítünk ki diákokat:

  • Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus
  • Szoftverfejlesztő és tesztelő technikus

A diákok az utolsó tanulmányi évükben kerülnek ki a cégekhez, amikor már a szakmai tudásuk nagyon előrehaladott, hiszen szakmai vizsgájukra készülnek. Mindez biztosítja a kölcsönös megelégedést!

Illusztrációk forrása: unDraw